Covid-19 - Pandemia anului 2020

Anul 2020 a inceput cu presupunerea declansarii celui de-al treilea razboi mondial, dupa care cu incendiile din Australia, dupa cu moartea lui Kobe Bryant, acum cu corona virusul care inchide incet, incet, mai tot globul.

Daca astepti sa citesti aici despre cifre sau despre teorii ale conspiratiei, poti inchide pagina. Acesta postare este despre cat de dezamagit sunt de omenire in general. 


DEZAMAGIRE
De mai mult de o saptamana, vad in fiecare zi oameni care au impresia ca le stiu pe toate, oameni care cred ca parerea lor este importanta, oameni care sunt mai presus de orice spun autoritatile si nu sunt interesati de situatia mondiala creata de acest virus crezand ca totul este o joaca.

Am vazut cosuri pline de cumparaturi pentru eventuale carantine, am vazut disperare si dezinformare, am vazut ca este eficient spirtul, iar dupa ce s-a terminat, nu mai este asa de eficient, am vazut incercarea disperata a romanilor din diaspora de a veni acasa, am vazut reactiile violente ale celor din Romania asupra lor. Ce sa mai, am vazut dezbinare si prostie.

Am vazut ca oamenii isi pierd umanitatea. Nu toti, dar majoritatea. Pentru ca toti cred ca ei le stiu pe toate si nu ii lasa pe cei ce se pricep cu adevarat sa se ocupe de o situatie foarte grava, care de altfel, ne afecteaza stilul de viata, afacerile, locurile de munca, etc.

Daca afacerea mea nu ar fi avut legatura directa cu aceasta platforma de pareristi si de specialisti in toate, as fi dezactivat contul cu zambetul pe buze. Dar din pacate nu pot face asta, ci caut sa nu mai bag in seama tot ce vad pe ea. De la caterinci la certuri.

SPERANTA

Cred cu tarie ca inca putem sa constientizam pericolul, noi ca omenire, si sa nu prelungim inutil vremea de carantina si sa revenim usor, usor la normal. Sunt optimist si increzator ca nu suntem atat de rai cum o aratam din spatele tastaturii, pe online.

Va indemn sa preveniti, sa stati cat mai mult in case, sa constientizati/constientizam acest pericol nu numai pentru sanatate, dar si pentru economie.

Va doresc multa sanatate, parereri mai putine si actiuni mai multe. Sa avem grija de noi si de cei dragi noua!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!