Chuck. Sezonul 4 începe!

Stăteam cu Moise la mine și telefonul îmi sună. Bitzi. Vești pentru mine, a apărut sezonul 4 din Chuck, în timp ce îi mulțumeam că m-a anunțat, deja îl descarcam. După ce în sezonul 3 a murit tatăl lui Chuck, acum era musai să își facă apariția mama lui. Interesant din scoarță în scoarța acest serial. Nu a mai fost serial de care să fiu așa interesat!
Informații despre serial:
Chuck Bartowski (Zachary Levi) este un tânăr de douăzeci și ceva de ani din Burbank, CA ce lucrează, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Morgan Grimes (Joshua Gomez), ca reparator de calculatoare la Nerd Herd în magazinul local Buy More (o parodiere a magazinului Best Buy),[11]. Sora lui Chuck, Ellie (Sarah Lancaster) este un doctor ce-l îndeamnă mereu să facă progrese în plan profesional și romantic. Împreună cu ei stă și soțul lui Ellie - Devon "Captain Awesome" Woodcomb (Ryan McPartlin). În noaptea zilei sale de naștere, Chuck primește un e-mail de la Bryce Larkin (Matthew Bomer), fostul său coleg de cameră de la Universitatea Stanford, care acum este un agent secret CIA. Când îl deschide, întreaga bază de date a secretelor guvernului SUA - aflate într-un supercomputer numit The Intersect — este inscripționată în creierul lui. National Security Agency (NSA) și CIA vor să recupereze datele trimițând fiecare cei mai buni agenți ai lor: Major John Casey (Adam Baldwin) și Sarah Walker (Yvonne Strahovski).

Pentru că informațiile au fost distruse de Bryce, iar Chuck își aduce aminte diferite imagini („flashes”) din e-mailul primit la influența unor factori (fețe, voci, cuvinte, obiecte), el trebuie să folosească acele informații pentru a prinde diferiți răufăcători. Pentru a-și proteja familia, Chuck trebuie să păstreze acest lucru secret față de ei și de prieteni, forțându-i pe agenții Casey și Sarah să lucreze sub acoperire, Sarah devine prietena lui și își ia o slujbă la un restaurant local (fost Winenerlicious, prezent Orange Orange), iar Casey primește o slujbă la Buy More, amândoi având misiunea de a sta cu ochii pe Chuck.

Între timp, guvernul încearcă să reconstruiască computerul Intersect. Casey primește ordin să-l omoare pe Chuck imediat ce computerul este terminat. Dar, în primul episod al sezonului 2, Intersectul este distrus, iar Chuck rămâne în viață.

În continuare este arătat că Bryce este încă în viață și că o agenție secretă de spioni numită „Fulcrum” îl caută crezând că Intersect-ul este încă la el. Mai mulți agenți Fulcrum au descoperit că Chuck este adevăratul intersect, dar au fost prinși sau omorâți înainte de a transmite informația.

Se arată și că Fulcrum încearcă să-și construiască propriul Intersect și cred că CIA au încetat cercetările. În episodul „Chuck Versus the Suburbs” (din 16 februarie 2009), toate secretele din Intersectul Fulcrumului sunt implantate în capul lui Chuck. În cele din urmă, tatăl lui Chuck și creatorul Intersectului Steven Bartowski (a.k.a. "Orion") reușește să scoată toate informațiile din capul lui Chuck; dar, în finalul sezonului 2, „Chuck Versus the Ring” (27 aprilie 2009), Chuck își încarcă voluntar noul intersect în creier, ce-i permite să folosească și abilități fizice (ex: karate).
Yvonne Strahovski joacă foarte bine în acest serial și este și foarte frumoasa, dar în sezonul 4 și-a făcut apariția, cel putin în primul episod o altă actriță superbă, Olivia Munn.

Pe mine m-a captivat acest serial, și nu are rost să-l mai recomand pentru că după parerea mea cei care urmaresc tot felul de seriale cred că îl știu și pe ăsta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!