Gânduri demult apuse!

Nu știu câți vor întelege și ce vor înțelege, dar am început de mic, o pasiune care în timp a crescut, s-a mărit. O pasiune pentru o echipă bucureșteană despre care nu știam mare lucru, așa încep toate pasiunile pentru mine! Era echipa care câștigase Cupa Campionilor Europeni, cel mai ravnit trofeu și astăzi, o avem în vitrină, sunt vremuri apuse, când Steaua mătura prin campionat cu echipele de pe ultimul loc. Nu știu pe cine să învinuiesc, nu-mi place cearta, nu vreau să înjur pe nimeni, sau să mă bat, doar vreau să înțeleg. De ce a ajuns Steaua așa, ”o echipă ce face furori”...unde sunt toate faptele care ne-au condus să facem niște cântece în care demult nu mai credem. Unde este veselia care mă cuprindea când auzeam că juca Steaua?...Nu sunt din București, nu am mers la multe meciuri, dar în inima mea pasiunea asta a luat amploare și sincer v-o spun că mă doare când văd ca facem egal cu Astra Ploiești echipa de pe ultimul loc în acest moment. Pentru ce suntem suporteri?...să susținem echipa la bine și la rău, dar răul vine...pleacă ...dar de la Steaua numai pleacă. S-a dat vina pe rând de la patron până la jucători, au fost aduși o groază de jucători...numai spun de antrenori, aseară Ilie a demisionat împins de strigăte: ” DEMISIA, DEMISIA, DEMISIA” ... de ce nu suntem capabili să păstram un antrenor care să omogenizeze echipa, ce nu întelegem noi românii în special, nu numai steliștii nu întelegem că lucrurile bune se fac în timp. Cred că și Murinho dacă vine la Steaua nu poate avea mai mult de 6 victorii la rând. Nu văd o cale de rezolvare rapidă la Steaua...va trece mult timp până lucrurile vor fi din nou ca pe vremuri când te duceai doar să vezi fotbal adevărat la stadionul din Ghencea și să pleci răgusit de acolo!



Îmi pare rău să o spun, dar Steaua se transformă în rău, dar oricât de rea ar fi situația tot stelist o să rămân și nu o să încalc ” jurământul” nescris de când eram mic.



TRUP ȘI SUFLET PENTRU CULORI!


Comentarii

  1. Daca Ilie ar fii stiut ce suporteri sa-si tina aproape probabil nu s-ar fi auzit niciodata demisia...sau doar din grupuri razletze. Nu a inteles nimic din ce vroiau anumiti suporteri care i-ar fi putut asigura linistea la echipa. A contat pe cei de la tribuna 0,1,2...care cu cateva etape in urma il aclamau iar acu tot acestia au strigat Demisia, pentru ca sunt suporteri de rezultate , multi nici nu inteleg fotbalul,pleaca in minutul 80 de la meciuri si asa mai departe. Toti spuneau ca Sud-ul face numai rau echipei sau cei din Aiss dar aseara marea majoritatea a Peluzei Sud sau a membrilor Aiss nu a fost prezenta. Cine a strigat atunci Demisia? LA venirea lui Ilie cei din Sud si Aiss au spus ca nu va avea parte de sustinere din partea lor si l-au rugat sa nu semneze.Atunci cei ce i-au cerut demisia aseara spuneau ca cei de la sud nu sunt stelisti ci doar niste drogati,alcoolisti etc, ca Ilie merita sustinut oricand. Ce s-a intamplat oare aseara? Unde erau suporterii adevarati care sustineau sus si tare ca daca esti stelist adevarat susti echipa si la bine si la greu?. Sincer nu regret absolut deloc ce s-a intamplat la meciu cu Timisoara cand anumiti ,,suporteri adevarati" de la T2 au fost batuti de cei din Sud din motivele bine stiute. Dupa acel meci multe grupuri din peluza sud sau membrii Aiss au incetat sa vina la meciuri si au lasat pe acei ,,suporteri adevarati" sa sustina echipa iar dovada sustinerii lor s-a vazut aseara. Pentru cei ce intra in categoria ,,suporterilor adevarati" ...N-aveti pic de demnitate/ Veniti doar pentru rezultate...:).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!