Health

Sănătatea o definesc ca o componentă esenșială a continuității vieții. N-ai sănătate nu poți face nimic.
Corpul omenesc este destul de complicat, pe cât de rezistent pe atât de fragil. Poți supraviețui din accidente sau întamplări care par foarte grave, dar poți muri că te înneci cu banala pâine sau cu apă.
Integritatea corpului și implicit a vieții a fost ridicată încă din cele mai vechi timpuri, când se foloseau, zicem noi „leacuri băbești”. Odată cu dezvoltarea tehnologiei implicit au apărut tot felul de boli, accidente, care au periclitat viețile oamenilor, dar totodata și medicina încearcă să identifice tulpinile bolilor pentru a le putea trata și încearcă să gasească metode pentru a salva și mai multe vieți. Astăzi citeam pe http://www.descopera.ro/ că niște oameni de știită au descoperit o metodă care pe animale a funcționat în proporție de 90% pentru salvare acestora prin introducerea unui lichid rece în corp care să încetinească activitatea cerebrală. Acestia putând să „repare” organele afectate după care să încălzească corpul treptat introducand sangele pacientului. Pentru mai multe informații clic aici.
În concluzie...de ce am făcut eu această povestioară stil compunere din generală...pentru a evidenția importanța sănătății care din te miri ce se poate deregla.
Aveți grijă de sănătatea vostră, alegeți o alimentație sănătoasă și consultați medicul specialist pentru orice afecțiune! :

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!