My girlfriend's boyfriend

Recent am văzut acest film.... romantic din care am tras câteva învățăminte despre dragoste și nu numai. Pentru niște oameni romantici și o după amiază de Duminică cred că este un film perfect.

Informații despre film: My Girlfriend’s Boyfriend este o comedie romantică al anului 2010 sub regia lui Daryn Tufts, avându-i drept protagoniști pe: Alyssa Milano, Christopher Gorham, Beau Bridges, Carol Kane, Michael Landes.
Ethan Reed (Christopher Gorham) este un scriitor fără succes ce încearcă cu disperare să iasă din anonimat. Dezamăgit fiind și aproape dorind să renunțe la darul său de scriitor, o întalnește pe frumoasa Jessie (Alyssa Milano). Fata îi dă un imbold și îl face să compună iarăși povești. Crezând că este chiar un băiat de treabă îi dă numarul ei de telefon, rămând să se întâlnească ulterior cu frumosul Ethan. Și în momentul când a crezut că l-a gasit pe Făt-Frumos al ei, un alt bărbat intră pe ușă o vrajește. Astfel fata rămane în dilemă pe cine să aleaga între cei doi. Dar finalul dovedește cu totul și cu totul alt deznodământ, decât cel asteptat...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!