România, românii și al ei imn

România tinde să nu mai aibă valori după care să se orienteze. Este și drept că aici este tărâmul celor mulți și proști. Aici este locul unde ca să faci o scoală trebuie să fii bogat și unde clasele sociale se diferențiază cel mai bine.

Defapt nu de asta vorbesc acum. Ci despre imn și culori nationale. Acel roșu, galben și albastru care îl vedem mai pe toate instituțiile. Este însemnul nostru, cum și imnul este deasemenea o întreagă descriere a tot ce reprezintă românul.

Să spun că nu mai cred în aceste dovezi, să le spun așa, care atestă că suntem români este prea mult. Dar simt că li s-a dus din semnificație, simt că e rău. Puțini știu că ziua drapelului este pe 26 iunie. Sunt sigur că am fi reținut-o cu toții dacă era zi liberă. Cântarea „Deșteaptă-te, române!” a devenit imn național în 1990 și este compus de Andrei Mureșanu.

Eu vreau să ne reamintim de toate sacrificiile pe care le-au făcut strămoșii nostri, de toate luptele, războiele și revoluțiile și o să vă dați seama că nu este o Românie cum și-ar fi dorit ei.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!