Sex

imagine preluata de pe factzy.com
Un subiect dificil, greu abordabil, dar dorit. Știți cu toții melodia lui Guess Who, cum că  nu există drog mai tare decât sexul, după care bine-înteles sunt înnebunite, sau au fost, toate domnisoarele. Statusuri după statusuri „nu există drog mai tare...” la care sincer nu le înteleg sensul. Multe dintre ele vorbesc de asta dar nici nu știu ce înseamnă sau cu ce se mănâncă.

Sex...auzim des cuvântul ăsta. Mie mi se pare vulgar, probabil nu sunt singurul care afirmă lucrul ăsta, dar îmi place să-l pun în practică și iarăși cred că nu sunt singurul care spun asta. Sexul este o formă de plăcere care odată gustată care aduce dependentă. La început dureros, pentru unii, după plăcere, pentru toată lumea, bărbați și femei.

Noi bărbații după spusele femeii, avem creierul mai mic, poate câteodata,cică gândim cu organul genital, dar nu știu cum se face că după ce se petrece pentru prima dată, după, voi femeile vă doriți mai mult, mai des și ne repetați obsesiv în timpul actului că nu a mai fost nimeni ca noi. E adevărat că diferă de la unu la altul, și de la o femeie la alta, dar nu înteleg de ce suntem noi judecați pentru o chestie care o vor ambii parteneri.

Este la fel de adevărat ca nimic nu vă multumește! Eu dragii mei vă spun că de sex avem nevoie de toți! Și să-l citez pe Teo de la Deko Cafe spun că „ dacă tu mă f*ți bine din prima seară aș fi idiot să nu te mai caut a doua zi să îmi dai doza”...


E o chestie simplă pe care voi o îngreunați!...Satisfactie totala vă doresc!


P.S. Adrian ...este doar un punct de vedere!

Comentarii

  1. mai vino cu sfaturi d-astea...ca adrian a zis ca vrea sa invete ceva cand citeste articole de pe blogul tau!

    P.S.: Cine e Deko?

    RăspundețiȘtergere
  2. uita-te la stand up comedy :)) si ai sa vezi cine e!

    RăspundețiȘtergere
  3. A vorbit toata trupa in acelasi timp Mihai? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!