25 Decembrie

Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.. sau Crăciunul. Atunci când moșul intra prin efracție în casă, mănâncă un fursec, bea un lapte, lasă un cadou și pleacă. Este omul care deservește nevoile a 6 miliarde jumătate de oameni pentru că din varii motive nu poate ajunge și prin familiile mai sărace.


Totul este magie și nu. Aceste evenimente străvechi încep să capete un aspect de prostie pe la noi. De ce zic asta? Pentru că este perioada anului când trebuie „ să pui pe masă ca să fie” chiar dacă nu-ți trebuie neaparat. Este perioada anului când lanțurile marilor magazine înregistrează profituri uriașe, când parcările hipermarketurilor sunt mega aglomerate, când ca să dai un sms trebuie să încerci de 1000 de ori, când toți își aduc aminte de toți, chiar dacă în timpul anului nu schimbă o vorbă.


Această exagerare a tuturor chestiilor normale capătă aspect ridicol... e din ce în ce mai neplăcut să ieși din casă...totul e aglomerat...păcat că nu ninge.

Trecând cu greu peste această parte ingrijorătoare a Crăciunului, doresc să transmit tuturor cunoscuților, pe această cale, multă sănatate, împlinirea tuturor dorințelor și mintea cât mai luminată de acest Crăciun.

Crăciun Fericit!

Comentarii

  1. Craciu fericit si tie si sa ai parte de clipe frumoasa alaturi de cei dragi!!!:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) Craciun*...frumoase*...cu scuzele de rigoare...:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!