Altfel spus, a venit primăvara.

Vine,vine Primăvara, 
Se așterne-n toată țara,
Floricele pe câmpii, 
Hai'  sa le-adunăm, copii”...

Cam așa începeau primăverile mele de pe la gradi. Fericire mare, faceam mărțisoare pe care mama și acum le mai pastrează undeva printre multele contracte și acte de pe aici. E plăcut să vezi chestii pe care le faceai cu naivitatea specifică ție, de atunci. E plăcut să vină primăvara. După o iarnă, care în sfârsit a fost iarnă, iată că natura începe să reînvie, să aducă cu ea veselia care ne consumă energia în zilele lungi ce vor urma. Ieșim din hibernare, cu gândul la ființele care sunt în preajma noastra, cele de sex feminin, este perioada lor, perioada cand le spunem un „La mulți ani!” care se suprapune cu schimbarea anotimpului.

De aceea, aflându-mă între 1 și 8 Martie, vreau să urez tuturor, doamnelor și domnișoarelor, care sunt sau au fost în viața mea, începând cu mama, mătușile, mamaile, dirigintele, învățatoarea, profesoarele, mamele prietenilor, colegele de generala, liceu, facultate, master și toate prietenelor/cunostințelor mele care nu se află în nicio categorie, un călduros „La mulți ani!”, o primăvară cât mai frumoasă plină de realizări și împliniri. Să fie la fel ca până acum ..pline de feminitate și ambiție în toate cele ce își propun.

Pe lângă toate astea aș vrea să mai știți că această perioadă este doar un pretext să vă arătam cât de mult vă apreciez/apreciem...că trebuie să fim un pic împinși de tradiție de la spate ca să o facem, dar în „prostia” noastră avem aceleași sentimente de apreciere oricând dragele mele!

Vă pup! O primăvară nemaipomenită!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!