BMS

Probabil mulți se gândesc când văd titlul acestei postări „BMS” gen Baltă Mihăiță Sorin..dar nu!

Este vorba de un serial, are 3 sezoane și se numește Blue Mountain State. Este vorba de o echipa de fotbal american de la un colegiu, bineînțeles american.

Dacă îți place American Pie, este ceva în genu...păcat că are doar 3 sezoane, pur și simplu serialul este delicios cu petreceri monstru, cu sex, cu detoate...

Luați-o ca pe o recomandare, dacă îți place să te distrezi îți va plăce și serialul..

Serialul s-ar descrie așa:

Acțiunea acestui serial se concentrează asupra echipei de fotbal american a universității Blue Mountain State, în care niște boboci încearcă să se integreze și să ajungă mari jucători de fotbal. Ei bine nu sunt chiar atât de profesioniști pe cat a-ți crede, totuși este vorba de perioada colegiului și cam totul se rezumă la bautură și femei....pe scurt, petreceri. Unul dintre bobocii protagoniști este Alex Moran , care crede că pentru a avea parte de multe petreceri și fete frumoase nu trebuie să fi coordonatorul echipei, ci rezerva lui. Astfel Alex nu prea se chinuie la antrenamente însă cu asta nu este prea de acord antrenorul echipei, Marty Daniels, care deaba îl asteaptă pe Moran să-l prindă la cotitură. Până atunci adolescenții o țin tot în petreceri, care nu sunt deloc liniștite ci mai degraba monstruoase. Pe langa faptul ca Moran este un puturos, îi cam iese treaba cu petrecerile și cu femeile.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!