Ei la naiba

Mai nou am aflat că ar fi urat ca să porți însemnele tricolorului în propria ta țară. Este ciudat acest fenomen care tot încearcă să-l facă acesți unguri stabiliți în România.

Nu îi înțeleg deloc, cu toată autonomia ținutului secuiesc și cu „kurtos kolac”(nu știu cum se scrie) și cu nu se vorbește limba română prin acele locuri, etc. Ei uită un singur lucru, că noi suntem tradiționaliști din fire, că dacă nu prea mai avem noi valori după care să aspirăm asta e partea a doua. Nu înțeleg, că Ungaria lor este vecină cu țara noastră și nu or să facă ei nicio mică Ungarie pe teritoriul României. Atâta ranchiună pentru o treabă care este simplă. Orgoliul acestor maghiari nu îi lasă să treacă peste.

De ce sunt puțin eu bulversat și totodată enervat este că de ziua maghiarilor, o tânără domniță de prin Covasna, și-a permis în țara ei să vină cu o bentiță ce avea însemnele tricolorului nostru. Bineînțeles că toți maghiarii s-au ofuscat, dând dovadă de cea mai mare prostie, ruperea bentiței până la amenințări cu moarte. HAHA, HAi băi că sunteți penibili. Nu văd un fel mai prost de ați petrece viața decât să lupți pentru o cauză pierdută, cum sunt maghiarii ăstia. Și ca să vezi mirare mare, ei care sunt uniți așa de fel, românașii nostri au transformat asta într-un fenemen și nu știu cum se va termina asta.

Un fel de circ cu intrare liberă, organizat de maghiari, susținut de români, pe pământ românesc.


În altă ordine de idei, mare meci, mare. Naționala de fotbal a Ungariei întâlnește naționala de fotbal a României, astăzi la orele 21:30. Fiind un meci important pentru echipa noastră, cu speranța în suflet că ne vom mai uita și noi vara viitoare la tv și să auzim imnul României la Rio(asta dacă ne lasă maghiarii din România, poate se creează un alt val de antipatie prin rândul lor).

Ramâne de văzut dacă acest Pițurcă, pe langă zaruri are și ceva tactici prin tolba sa. Sper ca ai nostri să facă un joc bun, pentru a putea să mai sperăm și noi la un viitor fotbalistic. Că vorba aceea, la sperat suntem cei mai buni. Cu finalizarea stam noi cam prost.

Ca de firescul obicei, am făcut un wallpaper în întampinarea acestui mare meci.




Așadar, HAI ROMÂNIA!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această postare?

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!