Lansare înghețată „La Strada”

Oficial, înghețata a fost adusă la un alt nivel prin lansarea unui produs nou și inovator și anume „La Strada”. Cu invitați de seama, seara a început după programul stabilit, totul aranjat ca de sărbătoare. Tineri designeri au fost învitați să își etaleze talentele inspirați de înghețata „La Strada”. De ce? Pentru că, pe lângă faptul că este o înghețată cu un gust fin și select, aceasta aduce nou asocierea brandului cu moda. Ce înseamnă asta? Fiecare textură din selecta înghețată a fost asociată cu un material textil, iar de la acest lucru până la creații de modă unice cu tematica înghețatei a fost un pas foarte mic.

Nu au lipsit proiecțiile pe clădiri, cocktailuri savuroase cu înghețata „La Strada” făcute de barmani pricepuți, interviuri, fotografii și bineînțeles covorul roșu pentru apariția celei mai bune înghețate - „La Strada”.

Debarasându-mă puțin de muncă, având și aparatul la mine, o să vă prezint și câteva fotografii.(mai multe găsiți pe https://www.facebook.com/MihaiBaltaPhotography ).


















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubesc măgarul

Desene animate

OBSESIE !!